Pisze też, że wersja 90- konna nie miała dwumasy a to nie do końca prawda
Podkręcenie OI 1,9 ALH
Zwiń
X
-
Powiem tak: spotkaj się z kimś kto ma zawirusowaną octę i się z nim przejedź. Odpowiedź będzie jasna :diabelski_usmiech
Ja mam AGRa i parę lat temu został zawirusowany u Mastersa. Wszystko jet ok, a spalanie nawet spadło.
Co do cen i możliwości to ten wątek był już nie jeden raz poruszany więc proponuje troszeczkę poszukać na forum.
PS. ograniczenia są tylko finansowe :diabelski_usmiech - resztę da się zawsze przerobić
Komentarz
-
-
Użyj opcji szukaj :wink:
Moja rada: Rogal firma MR-MOTORS ul. Mineralna 26 tel. 0-694-046-807 polecam, doradzi, podpowie i zrobi robotewww.adrenalinemotorsport.pl
Najnowsza produkcja ( Street Kings ) w dziale filmy
Street Kings na YT: http://www.youtube.com/watch?v=VL1cRPmuU3E
Komentarz
-
-
A propos sprzegła to w silniku ALH jest koło dwumasowe czy może tradycyjne sprzegło???
[ Dodano: Czw 18 Wrz, 08 09:56 ]
Zamieszczone przez Crossja mam od lipca i sobie bardzo chwale - zupelnie inne auto i znacznie wiecej satysfakcji z jazdy niz przedtem. wynik w podpisie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez perzyktZamieszczone przez dariuspoloZamieszczone przez perzyktA propos sprzegła to w silniku ALH jest koło dwumasowe czy może tradycyjne sprzegło???
Dobry Tuner zrobi Ci taki przebieg momentu, że wszystko będzie służyć długo jak będziesz się obchodził z maszyną prawidłowo.
Pozdrawiam
[ Dodano: Czw 18 Wrz, 08 14:37 ]
perzykt, a co do Cen, to już kolega A3 podał Ci namiary.
Tak samo na górze wyświetla się reklama Mastersa, nic prostszego tyko zadzwonić.
PozdrawiamŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Ile cię kosztowała tak przeórbeczka i jakie warunki musi auto spełniać - myślę o przebiegu, itp?
warunki jakie auto musi spelniac to przede wszystkim zdrowy silnik. jesli tak jest to przebieg nie ma znaczenia. dokladnie tyle samo masters wyciagnal z toledo alh o przebiegu 250kkm mojego kumpla.120,4hp/258Nm made by MT
Komentarz
-
Komentarz